Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

ShenZhen Adia Techology CO.,LTD

ΚΙΝΑ ShenZhen Adia Techology CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

ShenZhen Adia Techology CO.,LTD

1 2 3 4
ShenZhen Adia Techology CO.,LTD ShenZhen Adia Techology CO.,LTD ShenZhen Adia Techology CO.,LTD ShenZhen Adia Techology CO.,LTD
Γραφείο υποδοχής επιχείρησης Αίθουσα συνδιαλέξεων επιχείρησης Δωμάτιο υποδοχής επιχείρησης Περιοχή γραφείων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ADIA
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Ιδρυμένη το 2011, η Co. τεχνολογίας Shenzhen Adia, ΕΠΕ είναι μια ιδιωτική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικεμένος στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις της υγρής επίδειξης κρυστάλλου (LCD), της ενότητας υγρής επίδειξης κρυστάλλου (LCM), του χρώματος LCD TFT, της οθόνης αφής και της βιομηχανικής ευφυούς οθόνης τμηματικών λιμένων. Και μπορεί να παρέχει ένα πλήρες σύνολο οθόνης επίδειξης και σχεδίου επίδειξης (PCBA).

Με ποικίλη τυποποιημένη και διαφορική ενότητα LCD (LCM), το LCD και TFT χρωματίζουν τα προϊόντα επίδειξης. Κάνετε το LCD και LCM των διαφορετικών προδιαγραφών και των τεχνικών απαιτήσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στους τομείς των οργάνων, των έξυπνων τηλεφώνων, των ταμπλετών, POS των μηχανών, των ιατρικών συσκευών, των μηχανών αυτοκινήτων, των ευφυών ρομπότ, του έξυπνου σπιτιού, των ευφυών φορετών προϊόντων, UAVs, των ματιών VR/του AR και των στρατιωτικών προϊόντων. Τα προϊόντα προσπαθούν να επιτύχουν υψηλό - ποιότητα, κατανάλωση ισχύος μικροϋπολογιστών, γρήγορη παράδοση, λογική τιμή και έγκαιρη τεχνική υποστήριξη. Με ένα ευρύ φάσμα των γνωστών επιχειρήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως και έχουν αναγνωριστεί στην αγορά.

Η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την ποιότητα των προϊόντων και εφαρμόζει αυστηρά IOS9001 και τη διαχείριση RoHS. Η σταθερή ποιότητα, η επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και η έγκαιρη υπηρεσία είναι η δέσμευση Adia για τους πελάτες. Σήμερα, η αγορά TFT όλο και περισσότερο ευρέως χρησιμοποιείται, Adia προσπαθεί να δημιουργήσει έναν επαγγελματικό και γνωστό κατασκευαστή της βιομηχανίας οθόνης επίδειξης TFT με τη συνεπή εμμονή, μαζί με τους πελάτες και τους προμηθευτές.

ΚΙΝΑ ShenZhen Adia Techology CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας
ShenZhen Adia Techology CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Joe Chen

Τηλ.:: +86-13924589517

Φαξ: 86-755-33118823

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)